BEZ MNOGO MUKE DO POLUFINALA Zvezda lako protiv Vršca, Milojević ukazao šansu "klincima"

20:43 | 10-04-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su OFK Vršac u meču četvrtfinala Kupa Srbije sa 3:0.

Fudbal
Marko Metlaš/Alo

 

Zvezda je povela već u 6. minutu, strelac je bio Aleksandar Katai, koji je pre samo tri dana kao rezervista dao oba gola u prvenstvenoj pobedi nad Javorom u Ivanjici. Asistent Kataiju bio je Marko Stamenić.

Pobedu Zvezde overili su rezervisti na ovom meču Šerif Ndiaje i Osman Bukari golovima u 65. i 82. minutu. Bukari je bio asistent Ndiajeu, a gol je postigao posle dodavanja Nemanje Milunovića.

Meč je obeležio i povratak u startnu postavu oporavljenog kapitena Aleksandra Dragovića.

Fudbal Marko Metlaš/Alo
 

Pre Zvezde, u polufinale Kupa plasirali su se Partizan i Vojvodina, koji su tek posle penala eliminisali Voždovac, odnosno Čukarički.

Poslednji polufinalista biće poznat sutra posle duela Raničkog i Novog Pazara koji se igra u Kragujevcu od 16 časova.

Polufinalne utakmice igraće se 24. aprila, a u žrebu za te mečeve neće biti povlašćenih ekipa, a sam žreb zakazan je za petak.

CRVENA ZVEZDA - VRŠAC 3:0 (1:0)

Stadion: Rajko Mitić, Sudija: Stefan Jeknić

CRVENA ZVEZDA: Popović - Mimović (od 46. Kanga), Dragović, Milunović, Radojević - Mijailović, Stamenić - Kraso, Šljivić, Katai - Sremčević (od 46. Endiaje).

VRŠAC: Nović - Terzić, Dijuf, Stojković, Lazevski - Lainović, Milivojević, Čejić, Todorović, Žunić - Rikelme.

KRAJ!

82. minut - GOOOL! Kanga je centrirao iz kornera, Milunović glavom prebacio na drugu stativu, a tamo Bukari samo ugurao loptu u mrežu!

65. minut - GOOOOL! Bukari je proigrao Šerifa koji se savršeno snalazi i kroz noge Noviću šalje loptu u mrežu!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Dve promene napravio je Vladan Milojević i na teren poslao Endiajea umesto Sremčevića kao i Kangu koji menja Mimovića.

POLUVREME!

45. minut - Ponovo Radojević odlično centrira, a udarac Kataija ide pravo u Novića.

40. minut - Radojević je proigrao Krasoa koji se namestio i šutirao, ali je Lazevski uspeo da izblokira udarac napadača domaćih.

26. minut - Bez velikih uzbuđenja nakon pogotka Zvezde na startu. Igra se uglavnom ispred gola gostiju, ali bez opasnih pretnji po Novića.

6. minut - GOOOOL! Katai! Nastavlja Zvezdin Magiko da rešeta mreže!

19.00 - Utakmica je počela!

18.01 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču četvrtfinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vršca. Uz sport.alo.rs pratite uživo dešavanja sa "Marakane".

Komentari(0)

Loading