U PARTIZANU ĆE TEK BITI BESNI Neregularan i prvi gol Zvezde?! (VIDEO)

09:53 | 21-04-2024

Fudbal 4

Pored drugog i trećeg, navodno sporan i prvi gol Zvezde.

ata
Marko Metlaš/Alo!

Besni su u Partizanu na sudiju Pavla Ilića za kojeg smatraju da je žestoko oštetio klub na večitom derbiju protiv Zvezde. Sporni su bili drugi i treći gol crveno-belih, a pojavio se novi snimak u kojem se tvrdi da je i - prvi!

Naime, pre nego što je prošla akcija za Mirka Ivanića nad kojim je penal napravio golman Miloš Krunić, dogodio se prekršaj na sredini terena.

U glavnoj ulozi je bio Samed Baždar nad kojim je očigledno napravljen faul koji sudija Ilić nije video iako je stajao u neposrednoj blizini događaja.

Kasnije se iz osvojenog poseda razvila akcija koju je golom sa bele tačke krunisao Gelor Kanga. Mada je akcija morala da bude zaustavljena ili barem proverena putem VAR-a.

Ipak, u Partizanu će verovatno tek sada biti besni, smatrajući da ima elemenata da se raspravlja i o prvom golu Zvezde...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(4)

Loading
Jovica

21.04.2024 11:07

Ja misĺim da je neregularno što se uopšte igra prvenstvo Super lige i da bi trebalo jednostavno proglasiti da je Partizan prvak, ali se pitam šta bi Kralj rekao na to. A vi niste novinari i trebalo bi vam suditi zbog izazivanja mržnje i podstrekavanje mržnje

lala

21.04.2024 12:39

A da jeste svi golovi neregularni , bio je faul i na proslom derbiju pa je trebao VAr da pogleda snimak prosle ytakmice, ma dosta vise kukanja, a ti Milojevicu udri po dzepu igrace toliko sansi promasiti , to je strasno , da su pola realizovali bilo bi 7-2, pa se grobari ne bi ni bunili ovako tesan rezultat pa ajde da kmecimo .... isti slucaj i prosli derbi , sad ih jos pustite u kupu da ne placu vise ili ih razvalite da ucute .

dado

21.04.2024 14:34

Ma gospodo Zvezdini golovi svi su sumljivi ..Sacuvaj Boze kakve gluposti pisete...

Dragojlo

23.04.2024 15:41

Gde je onaj expert Raka da objasni intenzitet starta otpozadi,i da objasni što ovo nije faul i zašto igrač nije pao na prvi kontakt