AL HILAL JE BEZ MITROVIĆA MALA MACA Pirova pobeda, Srbi ostali bez finala Lige šampiona

22:48 | 23-04-2024

Fudbal 0

Saudijski gigant stao na pretposlednjem koraka do trofeja.

sergej
EPA-EFE/STR

Sa i bez Aleksandra Mitrovića Al Hilal nije isti tim. Nažalost je srpski napadač zbog povrede morao da propusti polufinale azijske Lige šampiona i to se itekako osetilo.

Uspeo je večeras "saudijski Real Madrid" da slavi protiv Al Aina iz Ujedninjenih Arapskih Emirata sa 2:1, ali to nije bilo dovoljno da se nadoknadi zaostatak iz prve utakmice (4:2), pa su tako Srbi ostali bez finala.

Igrao je naš Sergej Milinković Savić svih 90 minuta i nije uspeo da dodatno pogura tim ka velikom preokretu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Poveo je domaćin u Rijadu golom Rubena Nevesa već u četvrtom minutu. Nažalost, brzo ga je na drugoj strani poništio Erik.

Kada je najbolji saudijski igrač Salem Al-Davsari zatresao mrežu Al Aina u 51. minutu zaličilo je da bi ovo mogla da bude magična noć.

Imao je Al Hilal gotovo celo poluvreme da barem izbori produžetak. I nije uspeo. Jasno je bilo koliko nedostaje Mitrović, pa i Nejmar i Renan Lodi koji su takođe povređeni.

Šteta, pošto je samo zbog jedinog poraza u sezoni Al Hilal ostao bez finala Lige šampiona za čije osvajanje je bio najveći favorit.

Ovako će Al Ain i trener Ernan Krespo čekati pobednika okršaja između južnokorejskog Ulsana i japanske Jokohame u finalu takmičenja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading