CRNO-BELI PRED VELIKOM ZARADOM Partizan prodaje napadača i očekuje 5.000.000 evra

12:17 | 25-04-2024

Fudbal 0

Ovo pokreće ozbiljne razgovore o rekonstrukciji tima i pripremi za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Samed Baždar
Alo/ Marko Metlaš

 

Partizan sezonu završava bez trofeja, ali s nadom u budućnost. Igrač koji je tokom proleća pokazao svoj potencijal jeste Samed Baždar, mladi napadač koji je privukao pažnju svojim igrama. Iako su očekivanja bila veća, klub sada planira da profitira od njegovog eventualnog transfera, postavljajući granicu od 4 miliona evra kao minimum za pregovore. Ipak, nadaju se da bi mogli dobiti i više od 5 miliona evra.

Baždar je opravdao poverenje trenera i uprkos nekim slabijim trenucima, pokazao je svoju sposobnost postizanja važnih golova, uključujući i u večitom derbiju. Ovo je privuklo pažnju evropskih klubova, koji su spremni platiti za njega visoku cenu.

Sada je jasno da će Partizan morati potražiti zamenu za Baždara za narednu sezonu, možda čak i dva napadača, s obzirom na mogući odlazak Mateusa Saldanje. Ovo pokreće ozbiljne razgovore o rekonstrukciji tima i pripremi za kvalifikacije za Ligu šampiona. Klub računa na finansijska sredstva od predstojećih transfera kako bi osigurao pojačanja, a sve druge spekulacije se smatraju pukim zamajavanjem javnosti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading