NOVI PROBLEM ZA PARTIZAN Zbog protesta na derbiju - sledi kazna

22:07 | 25-04-2024

Fudbal 0

Crno-beli opet na tapetu Disciplinske komisije FSS-a.

Partizan
FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ nr

Nesvakidašnji protest su napravili fudbaleri Partizana na prošlom derbiju sa Crvenom zvezdom zbog kojeg im preti nova kazna!

Kako javlja Sport klub, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je na današnjoj sednici pokrenula postupak protiv crno-belih.

Da podsetimo, sudija Miloš Milanović je na prethodnom derbiju označio početak utakmice da bi igrači Partizana otišli do klupe kod trenera Igora Duljaja što je bio vid protesta koji je trajao punih sedam minuta.

Potom je kapiten Svetozar Marković prema pravilima dobio žuti karton zbog kašnjenja, a da utakmica praktično nije ni počela. Naposletku je i u prvom napadu Samed Baždar praktično poslao loptu na tribine... 

Još uvek nije poznato kako bi Partizan mogao da bude kažnjen, ali će odluka o tome biti donesena narednog četvrtka.

Dalje, na tapetu je i Crvena zvezda. I to zbog loše organizacije prethodne dve utakmice sa večitim rivalom, kako u prvenstvu tako i u polufinalu Kupa.

Posebno veliki broj propusta evidentiran je tokom 173. večitog derbija. Uz prekomernu upotrebu pirotehnike, navijači oba kluba nesportski su se ponašali, gostujući su polomili i veći broj stolica na južnoj i istočnoj tribini.

Večiti rivali, prema najavama, biće posebno sankcionisani i po ovom osnovu. Zvezdi, kao organizatoru utakmica, preti drastičnija kazna.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading