NE MOŽE MU NIKO NIŠTA Navijači u Saudijskoj Arabiji potpuno pobesneli: Gađali Mitrovića flašama, nastao totalni haos, Srbin im nije ostao dužan (VIDEO)

13:17 | 02-05-2024

Fudbal 0

Srpski reprezentativac doživeo neprijatnost na utakmici

epa
EPA-EFE/STRINGER

Aleksandar Mitrović igrao je meč u Saudijskoj Arabiji protiv Al Itihada i to u Kupu. A bilo je prilično burno. Prvo je ušao u svađu sa sudijom zbog crvenog kartona za Sergeja Milinković-Savića, a potom je imao okršaj i sa publikom. 

U jednom momentu je sa saigračima proslavljao gol Abdulhamida u 81. minutu. On je seo na stolicu, ostali igrači su ga opkolili i slavili su pogodak.

OVO MOŽE SAMO ON Mitrović se vratio na teren, pa napravio totalni haos (VIDEO)

To se naravno, nije dopalo domaćoj publici, pa su ubrzo počele razne stvari da lete ka njima, pre svega čaše i flašice sa vodom. 

 

 

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se momenat u kom Mitrović prvo sprečava da jedna od tih flašica pogodi strelca gola, a onda staje ispred njih sa raširenim rukama.

Nakon ovog haosa, Mitrović se vratio na teren, a vrlo brzo i proslavio plasman svog tima u finale Kupa u Saudijskoj Arabiji. Tamo će ga čekati Al-Nasr Kristijana Ronalda. Meč se igra 31.maja u Džedi. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading