CRVENO-BELI PRAVE ISKORAK Zvezda na leto ulaže 20 miliona evra u pojačanja

13:50 | 22-05-2024

Fudbal 0

Crveno-beli spremili nadogradnju u odnosu na ovu sezonu.

Zvezda
Marko Metlaš

Može da se kaže da je Crvena zvezda imala uspešnu sezonu. Osvojena je dupla kruna, mada u Evropi nije napravljen iskorak. Ipak, odgovorni sa Marakane će se potruditi da se to desi naredne sezone.

Otuda će, prema pisanju Informera, budžet crveno-beli za letošnja pojačanja biti čak 20.000.000 evra!

Prošle sezone je Zvezda potrošila 15.000.000 evra. Od toga je praktično u samom finišu prelaznog roka izdvojila 9.500.000 evra na dolaske Šerifa Ndiajea i In Bom Hvana.

-  Da bi  kupili sve te igrače, a da oni budu kvalitetini, odnosno bolji od ovih koje Zvezda trenutno ima, potrebno je barem 20 miliona evra. Ne možete više za dva, tri miliona evra naći kvalitetnog igrača. Uostalom, nije to nikakvo bacanje para, nego investiranje, jer u slučaju plasmana u Ligu šampiona, sve će se vratiti - navodi izvor pomenutog lista.

Ono što je izvesno je da će Zvezda kupiti dva nova beka, jednog centralnog vezistu, jednog napadača i vrlo verovatno jednog štopera.

Ostali dolasci će umnogome zavisiti od odlazaka. Primera radi, gotovo sigurno će se tražiti novo desno pošto se radi na prodaji Osmana Bukarija.

Dakle, jasan je obrazac. U njemu Zvezda želi da napravi iskorak i ponovo se plasira u Ligu šampiona koja bi trebala sama po sebi da donese preko 20.000.000 evra garantovanog novca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading