NDIAJE IMA MOĆNU PORUKU ZA "DELIJE" Očekuje nas spektakularna proslava na "Marakani"

16:10 | 22-05-2024

Fudbal 0

Fudbaler Crvene zvezde Šerif Ndiaje izjavio je danas da očekuje spektakularnu proslavu 35. šampionske titule u istoriji kluba

Šerif Endiaje
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola SLS protiv Čukaričkog organizovati proslavu šampionske titule. "Crveno-beli" su još ranije obezbedili 35. titulu u istoriji kluba.

Crvena zvezda je osvojila Kup Srbije, pošto je sinoć u Loznici pobedila Vojvodinu rezultatom 2:1. "Crveno-beli" su osvojili četvrtu uzastopnu "duplu krunu".

BUM SA MARAKANE Zvezda prodala Osmana Bukarija!

- Ovo su moji prvi trofeji u karijeri. Mnogi su me pitali kada sam dolazio u Zvezdu, zašto nisam ostao u Adani. 

Međutim, moja želja je bila da osvojim trofej, to smo danas ostvarili, bili smo bolja ekipa. Dešavaju se ovakave situacije, bilo je dosta poništenih golova. Kada promašim šansu ili se desi da gol bude poništen, uvek se trudim da budem bolji i da postignem pogodak", rekao je Ndiaje, prenosi zvanični sajt kluba.

- Bilo mi je prelepo na terenu sa saigračima, igrali smo u sjajnom ambijentu. Uživali smo u ceremoniji i proslavi, ali je ovo samo početak filma koji će se nastaviti u subotu. Biće spektakl - dodao je Endiaje.

On je istakao da mu mnogo znači podrška trenera Zvezde Vladana Milojevića. "Milojević mi je ulio dosta samopouzdanja, rekao mi je da veruje u mene, kao i da je siguran da mogu da pomognem ekipi. To mi je mnogo značilo", zaključio je Ndiaje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading