SLAVLJE SE NASTAVLJA NA TVRĐAVI Zvezda zove navijače na proslavu titule na Kelemegdan

13:05 | 23-05-2024

Fudbal 0

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će navijači u subotu posle meča sa Čukaričkim velikom šetnjom do Kalemegdana proslaviti 35. titulu šampiona države, ujedno i 14. duplu krunu, a ispod čuvenog "Pobednika" će biti postavljena bina na koju će izaći prvotimci crveno-belih.

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

 

Crvena zvezda će u subotu od 19 časova na svom terenu dočekati Čukarički u poslednjem, 37. kolu Superlige Srbije. "Crveno-beli" su još ranije obezbedili 35. titulu u istoriji kluba. Crvena zvezda je pre dva dana osvojila Kup Srbije, pošto je u Loznici pobedila Vojvodinu rezultatom 2:1.

Crveno-beli su osvojili četvrtu uzastopnu "duplu krunu", a 14. u istoriji kluba.

- Nema dileme da će tribine stadiona 'Rajko Mitić' biti ispunjene u subotu, a mi još jednom podsećamo da je ulaz na utakmicu besplatan. Biće to prilika za sve navijače da aplauzom pozdrave momke koji su nastavili da postavljaju rekorde i pišu Zvezdinu istoriju. Već smo najavili da vas u subotu čekaju brojna iznenađenja, a imali ste priliku da vidite i poruke poznatih zvezdaša koji su vas pozvali da dođete na utakmicu - saopšteno je iz Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda Alo/ Marko Metlaš
 

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović će zajedno sa saigračima po završetku meča sa Čukaričkim podići pehar namenjen šampionu Srbije.

- Međutim, tu se pobedničko slavlje ne zaustavlja. Navijači će posle meča velikom šetnjom do Kalemegdana proslaviti titulu, a ispod čuvenog 'Pobednika' će biti postavljena bina na koju će izaći naši prvotimci. Kalemegdan će u potpunosti biti ukrašen 'crveno-belim' obeležjima, a sve navijače koji dođu će čekati brojna iznenađenja - navode iz Crvene zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading