SINOĆ GORELO NA KALEMEGDANU, DANAS NA MARAKANI Saudijci kvare Zvezdi posao za Babića, ali bi mogle da eksplodiraju dve bombe

11:52 | 26-05-2024

Fudbal 0

Zvezda aktivno traži zamenu za kapitena Dragovića.

Marakana
Foto: ATA Images

Gorelo je sinoć u proslavi titule sa navijačima i igračima Crvene zvezde. Ipak, vreme euforije je prošlo pošto gori na Marakani i šampion Srbije se baca na težak posao sklapanja tima za narednu sezonu.

Nema previše vremena za gubljenje kako bi se oformila ekipa za letnje pripreme na kojima bi trener Vladan Milojević trebao da ima sve (ili barem gotovo sve adute).

Ono što je sigurno je da će Zvezda morati da pronađe novo "zvučno" ime na štoperskoj poziciji kao zamenu za Aleksandra Dragovića.

Ideja je bio reprezentativac Srbije Srđan Babić, ali on ima ponude iz Saudijske Arabije i to milionske. One iz kategorije koje "menjaju život".

Otuda je sve dalje od Marakane. Međutim, mogla bi Zvezda iz moskovskog Spartaka ipak da dovede štopera pošto joj je ponuđen kapiten tog kluba Giorgi Džikija!

Georgi Džikija EPA-EFE/ANGEL SANCHEZ
 

 

Prema pisanju Maxbet sporta, Rus je slobodan igrač i već je ponuđen brojnim klubovima među kojima je i Crvena zvezda.

Ovaj 30-godišnjak je reprezentativac Rusije i ima tržišnu vrednost od čak 5.000.000 evra. Videćemo kako će na Marakani reagovati kada je on u pitanju.

Takođe, prema navodima Kurira, opcija za Zvezdu je i Lijanko Vojinović! Ideja odgovornih sa Marakane je da se angažuju čak dva kvalitetna štopera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lyanco (@lyanco)

Pošto se napada Liga šampiona da u rotaciji budu Spajić, Điga, Degenek i pride još dvojica kvalitetnih štopera.

Vojinović je ovdašnjoj javnosti bio poznat po tome što je zaigrao za mlađe kategorije Srbije, potom i za Brazil, međutim karijera mu je u žestokom padu.

Pre svega zbog mentalnih problema o kojima je i sam pisao.

- Kraj sezone. Iskreno, godina puna izazova. I u klubu i u životu. Za sve što sam prošao i kroz šta prolazim zbog anksioznosti, napada panike, uzimanja lekova svaki dan da bih mogao da treniram i igram bistrije glave i da dam sve od sebe. Ne plašim se i ne stidim se da pričam o tome, jer samo ja, moja porodica i moji bliski znamo koliko se borim sa tim i koliko mogu da pomognem nekome ko prolazi kroz istu situaciju. 

Vojinović je ovu sezonu proveo u Kataru u redovima Al Garafe sa kojom je osvojio titulu prvaka zemlje, ali je pod ugovorom sa Sautemptonom sve do juna 2025. godine.

Moglo bi da dođe do sporazumnog raskida dve strane ili barem nove pozajmice što bi Zvezda mogla da iskoristi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading