BUKMEJKERI VERUJU U PARTIZAN I ZVEZDU Objavljene su kvote za prve mečeve naših timova u Evroligi

15:07 | 30-09-2024

Košarka 0

Oba tima se nadaju uspešnom otvaranju sezone u elitnom takmičenju

Evroliga

Partizan i Crvena zvezda su odigrali po dva meča na startu szeone u ABA ligi. Tim Željka Obradovića je ostvario dva trijumfa, dok je Zvezda poražena od Dubaija, da bi potom pred svojim navijačima pobedila Mornar.

Sada je vreme da i jedni i drugi zaigraju u Evroligi koja počinje u četvrtak 3. oktorba. Prvo će na teren crno-beli koji će upravo tog dana gostovati Baskoniji, dok će izabranici Janisa Sferopulosa dan kasnije igrati protiv novajlije Pariza, takođe u gostima.

Sada su objavljene i kvote za prve mečeve večitih u novoj szeoni elitnog takmičenja, a ono što može da raduje njihove navijače jeste to da su i Partizan i Zvezda favoriti u svojim mečevima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Tako se kvota na pobedu Partizana kreće u rasponu od 1,77 do 1,80, dok je sa druge strane ona na trijumf Baskonije postavljena u rasponu od 2,00 do 2,05.

Što se tiče utakmice u Parizu, kvota da će Zvezda trijumfovati u glavnom gradu Francuske je vrlo interesantna i kreće se od 1,66 do 1,73. Sa druge strane, bukmejkeri nešto manje veruju u Francuze, pa je na njih postavljena kvota u rasponu od 2,14 do 2,20.

Ostaje da se nadamo da će srpski predstavnici opravdati ulogu favorita i da će na najbolji mogući način započeti novu sezonu u elitnom takmičenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading