ZVEZDA PRED PARIZ Sferopulost: Isto kao Dubai...

12:10 | 03-10-2024

Košarka 0

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos govorio je pred meč sa Parizom i start Evrolige

Janis Sferopulos

- Igramo u gostima, a svaka utakmica u gostima nije laka. To znači da moramo da ostanemo fokusirani. Imamo plan kako da igramo protiv njih. Veoma je bitno da se držimo tog plana. Pariz je tim koji dugo igra zajedno, tu je većina igrača iz prošle sezone, uz neke nove. Iako su promenili trenera, igraju slično kao i prošle godine. Moramo da igramo jako dobro da bi kontrolisali ritam utakmice - rekao je Sferopulos.

Nastavio je u istom ritmu.

- Moramo da uđemo u sezonu sa puno truda. Želimo da ove sezone budemo fokusirani na plan, da se borimo za svaku utakmicu i na kraju ćemo videti šta ćemo uraditi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On ističe da je Pariz dobar tim.

- Šorts, Hifi... Imaju mnogo dobrih igrača, ali način na koji oni igraju je jedinstven. Oni sigurno imaju neke igrače koji sigurno imaju više lopte u rukama i sve organizuju, kreiraju i daju poene, ali sigurno je da ne smemo da potcenimo nikoga jer oni igraju dosta dobro kao tim. Dosta su utemeljeni kao tim.

Trener crveno-belih upitan je i da li misli da će njegov naredni protivnik imati dodatnu motivaciju s obzirom da se radi o evroligaškom debiju.

- Kao i Dubai što je bio posebno motivisan, sigurno je da će i Pariz biti posebno motivisan. Pročitali smo da je utakmica rasprodata. Bićemo spremni za njihov entuzijazam - podvukao je Sferopulos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading