MITROVIĆ NIJE MNOGO RAZMIŠLJAO Kada sam video kakvi igrači dolaze, brzo smo se dogovorili

15:28 | 02-10-2023

Košarka 0

Kada se sve sabere, Luka Mitrović je osam godina u crveno-belom dresu

Luka Mitrović
EPA

Tokom prethodnog leta su kružile priče da može da napusti klub, ali je produžio vernost klubu na dve godine sa mogućnošću produženja na još jednu.

- Ovo će mi biti osma godina u Zvezdi, motivacije nikada nije manjkalo. Koliko god bio ovde, biće želje i gladi za pobedama i trofejima, jer ipak igrate u svojoj kući – ja Beograd doživljavam sada kao svoj grad, iako nisam rođen ovde – pred svojim prijateljima, porodicima i to ima čar što nema ni u jednom drugom klubu - rekao je Mitrović i dodao:

- Pregovori nisu trajali toliko dugo. Kada smo se usaglasili oko nekih stvari i kada sam video sa kakvim ambicijima Crvena zvezda ulazi u sezoni i kakvi igrači dolaze, razmišljanja nije ni bilo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Istakao je Mitroić da motivacija mora da bude prisutna kod svakog sportiste.

- Motivacija i glad mora da bude prisutna kod svakog sportiste, jer ako nije – onda niste više za taj posao ili najviši nivo. To je u našoj prirodi. U gradu gde ljudi žive za košarku, mnogo je lepo navijače činiti srećnom. Oseća se napetost.

Za kraj je istakao da je naučio da se bori sa pritiskom.

- To je nešto sa čime se saživite i nešto što nosi igranje u Zvezdu na ovom nivou. Verovatno u drugim klubovima nije toliko zastupljeno. Ukoliko želite da budete na tvom nivou, onda morate da se naviknite. Valjda sam za osam godina naučio nešto, imam 30 godina i mnogo sam iskusniji i naučio sam da se nosim sa svim tim.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading