DUGO JE ĆUTAO Potresna ispovest kapitena Srbije, Bogdan otkrio kroz kakav pakao je prošao

11:30 | 10-10-2023

Košarka 0

Bogdan Bogdanović je prvi put otvoreno govorio o povredi koja ga je mučila

Bogdan Bogdanović
Alo/Nikola Todorović

U popularnom podkastu "Alesto" srpski as otkrio je kroz kakav pakao je prolazio gotovo dve godine zbog problema sa povredom.

- Ja sam imao jedan period gde bukvalno nisam mogao da spavam od bolova. Budio sam se da namestim koleno, da ga kliknem nekako da bi mogao da nastavim da spavam. Imao sam tih zdravstvenih problema pre godinu i po dana, sada sam uradio medicinske preglede i doktori su zadovoljni. Osećam se bolje neko pre četiri godine - otkrio je Bogdan.

Nastavio je u istom ritmu.

- Bilo mi je mnogo teško. Ja sam bio zdrav, da mogu da šetam, trčim. Ta neka mala sitnica mi je smetala, ta neka kost... Kada je previše opteretim ona otekne, pravi mi probleme, pravi mi smetnje - ne mogu da treniram, ne mogu da ulazim u svoje šuteve, moram da menjam svoj način treniranja. To je sve uticalo na psihu i teren.

Bogdan se sada oseća bolje.

- Nekako ceo taj period je bio mentalno težak, da prihvatim da legnem na krevet i radim operaciju zdrav. Onda su neki doktori rekli da to možda nije za operaciju, da su šanse 50-50. Kad vratim film odlično sam prošao i to mi je dalo motivaciju i neku dodatnu snagu. Ako se ja dobro osećam na terenu, ako dobro treniram i radim, rezultati će doći - rekao kapiten naše reprezentacije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading