GLAVOBOLJA ZA CRVENO-BELE Zvezda oslabljena putuje na meč sa Barselonom u Evroligi

10:00 | 08-11-2023

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde u petak gostuju ekipi Barselone u 7. kola Evrolige, a crveno-beli će, pored već duže odsutnog Branka Lazića, biti oslabljeni i za Adama Hangu, koji se nije oporavio od povrede kolena koji je dobio na meču protiv Budućnosti

KK Crvena zvezda
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

S druge strane, u tim Barse se posle povrede vraća Nikolas Laprovitola koji se u potpunosti oporavio od povrede. Ipak, Katalonci i dalje imaju problema jer je nastup Rokasa Jokubaitisa pod znakom pitanja.

Nikolas Laprovitola se vraća na parket posle četiri utakmice koje je propustio zbog povrede leve prepone. Tokom odsustva Argentinca, Barselona je izgubila dve utakmice - jednu u Evroligi od Reala, a drugu u španskom prvenstvu od Valensije (obe na gostovanju).  

Prema pisanju Ramona Palomar sa Sport.es, Rokas Jokubaitis, koji nije igrao prošle nedelje zbog povrede i dalje je pod znakom pitanja za meč protiv Crvene zvezde u petak (20.30 sati). 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SFEROPULOS NA MARAKANI Trener košarkaša Zvezde bodri fudbalere protiv Lajpciga

I ekipa Janisa Sferopulosa je u prethodnom periodu imala dosta kadrovskih problema, pa u Španiju putuje bez Branka Lazića i Adama Hange. Mađarski internacionalac je utakmicu ABA lige sa podgoričkom Budućnošću završio do poluvremena, kada je napustio teren i nije se više vraćao. Razlog su bili problemi sa kolenom, koje Hanga vuče već neko vreme, a uprkos kojem je igrač na sopstvenu odgovornost izašao na teren. Međutim, čini se da u pitanju nije teža povreda i krilni košarkaš bi trebao da bude spreman već za meč protiv Fenerbahčea u Beogradu, koji je na programu 14. novembra.

Posle šest kola Evrolige, Barsa ima samo jedan poraz, dok je Zvezda ostvarila dve pobede.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading