POZIV ZADRANIMA NA SPEKTAKL SA ZVEZDOM "Da ne usledi plakanje: pa što nam je ovo trebalo"

19:30 | 08-11-2023

Košarka 0

Mobilizacija navijača Zadra pred duel protiv Crvene zvezde u dvorani "Krešimir Ćosić"

Košarka
ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde od 17 časova u nedelju gostovaće Zadru u okviru sedmog kola ABA lige, a navijači Zadra su na svojoj Fejsbuk stranici pozvali ljubitelje košarke da navijaju fer i bez incidenata jer bi suprotno usledile teške kazne za klub.

-Nedjelja 17 sati, idealan termin, pravi košarkaški. Svi ljubitelji sporta u Zadru priželjkuju pobedu Jusupovih momaka, ali očekuju i kako će na tribinama biti fer i korektna atmosfera. Bez nepotrebnih vređanja na nacionalnoj osnovi, bez ružnih skandiranja i pevanja neprikladnih stihova, bez bacanja tvrdih predmeta na parket. Ne daj Bože da se neko od igrača ili sudije pogode s nečim. U tom slučaju kazna ABA lige bila bi rigorozna, a onda bi usledilo “plakanje” u stilu “pa što nam je ovo trebalo, ko će to da plati, koji je to kreten bacio, ABA liga nas mrzi” i tako dalje.

Udruženje navijača Tornado Zadar pozvalo je navijače Zadra na svom Fejsbuk profilu da u što većem broju dođu u dvoranu "Krešimir Ćosić" kako bi podržali svoje ljubimce prema putu do četvrte pobede u regionalnom takmičenju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Pozivamo sve vas da dođete na utakmicu i date podršku našoj ekipi. Neka se dvorana trese od naše strasti i energije. Neka naši igrači znaju da smo uz njih bez obzira na sve! Naša odanost klubu neće biti narušena nikakvim sudijskim odlukama. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu tvrđavu, gde se nepravda kažnjava strašću i verom u našu ekipu. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora. Neka naša strast bude oružje koje će nas dovesti do pobede- stoji u pozivu navijača Zadrana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading