UZDIGNUTE GLAVE NAKON PORAZA Mitrović veruje u ovaj tim Zvezde: Treba sreća da se zasluži na terenu

23:29 | 10-11-2023

Košarka 0

Crveno-beli su na samom kraju odigrali prilično loše, što je bilo ključno da pobeda ostane u Barseloni.

Košarka
EPA

 

Barselona je posle drame izašla srećnija, a centar crveno-belih jeste brojao do 22, ali tim nije uspeo da slavi.

- Šta da vam kažem, igrati na jednu loptu u Blaugrani nije loše. Ne mogu da kažem da smo igrali loš meč, bilo je greška koje ćemo ispraviti . Poraz kao poraz nije dobar, ali ovo je igra koja može da nam ulije nadu da ćemo neke naredne utakmice dobijati - rekao je Mitrović, koji priznaje da ovakva igra raduje, ali…

- Donosi samopouzdanje. Ali, poraz je uvek poraz. Imali smo utakmica gde smo igrali dobro. Jedna, druga, pa treća i nismo uspeli da upišemo pobedu. Treba i ta sreća da se zasluži na terenu. Sigurno da ako nastavimo ovako i na treninzima i utakmica da će se vratiti.

Crveno-beli su na samom kraju odigrali prilično loše, što je bilo ključno da pobeda ostane u Barseloni.

- Doći ovde i da očekivati da ćete 40 minuta kontrolisati igru, nije baš realno. Mnogo jače ekipe nisu to uradile, pa ni mi. Došli smo tamo gde smo hteli da budemo, minut i po do kraja, nerešen rezultat, pre utakmice bi to odmah prihvatli. Onda su se desile sitnice. Zadnji pet sekundi, lopta stiže u reket i oni pogađaju koša faul. Kasnije težak šut Parkera. To su sve sitnice.

Sledi Zadar…

- Teško ili ne, to je utakmica koja mora da se dobije. Znamo koliko su nas skupo koštali porazu i od Zadra i od Cibone, tako da očistiti glavu i da se dobije taj meč - zaključio je Mitrović.

@alo_portal Zanimljiva scena na Marakani pred meč Zvezde i Lajpciga: Rođa Raičević i "U tebe sam zaljubljen" se ori stadionom! ⚽️🔴⚪️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #viral #fypシ゚viral #marakana #crvenazvezda #lajpcig ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading