CELU KARIJERU TRAŽIM DOM Boldvin na meti navijača Makabija, žustro im odgovorio: Ako ikada budete tvrdili da podržavam Hamas...

12:10 | 13-11-2023

Košarka 0

Bek Makabija Vejd Boldvin našao se na udaru svojih navijača zbog Instagram posta njegover supruge

Makabi
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Igrači Makabija dobili su Beograd i Halu "Aleksandar Nikolić" kao privremeni dom usled rata Izraela i Palestine na Bliskom istoku. Na meti svojih navijača našao se Vejd Boldvuin, amerikanac koji ima trogodišnji ugovor sa Makabijem, jer je njegova supruga Tajdža Boldvin podelila na Instagramu snimak na kome influenser priča o "deci koju ubijaju bombe u Gazi". Nakon toga su Vejda Boldvina napali navijači Makabija, uvredama i pretnjama njegovoj ženi, a on im je odgovorio na Tviteru.

-Zbog Hamasa moj posao je značio da se moja porodica i ja selimo sa mesta gde smo živeli tri godine. Zbog njih se naš klub bori sa mnogim problemima. Ne možemo da igramo sa navijačima zbog njih i to je dovelo do velikog stresa kod svih u Makabiju. I dalje, uprkos tome, dajemo energiju i sve od sebe za Makabi i državu Izrael. Ako ikada budete tvrdili da podržavam Hamas - Je**e se! Celu karijeru tražim dom i našao sam ga u Izraelu, moja porodica i ja smo dali sve klubu od 7. oktobra i ponosni smo da predstavljamo Izrael. 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading