LAUŠEVIĆ JE RADIO KAO MOLER KADA SU GA DIVAC I STOJAKOVIĆ IZVELI NA VEČERU Kada je naredno jutro stigao na posao, šokirao se

14:09 | 15-11-2023

Košarka 0

Proslavljeni glumac je ispirčao ovu anegdotu

Žarko Laušević
Printscreen/Youtube

Proslavljeni glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini života posle duge borbe sa teškom bolešću.

On će ostati upamćen kao jedan od najtalentovanijih glumaca na prostorima bivše Jugoslavije.

Žarko je bio i veliki ljubitelj sporta.

Jednom prilikom je otkrio zanimljivu anegdotu iz vremena kada se sa Vladom Divcem i Peđom Stojakovićem družio u Njujorku.

Dok su igrali za Sakrametno, kada god bi Divac i Stojaković gostovali u Njujorku, pozvali bi Žarka na večeru, a jedan njihov susret je bio posebno zanimljiv.

Žarko je u tom periodu radio kao moler u Americi, a došao je sa proslavljenim košarkašima u jedan od najluksuznijih restorana u Njujorku - Ćiprijani.

- Uvek bi nas Vlade Divac i Peđa Stojaković, kada god bi dolazili u Njujork, kada je Sakramento gostovao, pozvali na večeru, odgledamo utakmicu i odemo na večeru. Bio je neki Ćiprijani, i sad tu da se Anita i ja borimo sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, ali bez obzira na to koliko hoćeš i želiš, samo onako pogledaju u fazonu nemoj molim te - rekao je u Laušević i dodao:

- Tu je neko vino koje ne znam ni koliko košta. Pošto noćni život u Njujorku ne poznajem, jer ne izlazim, ja sutradan mamuran dolazim i shvatim da radim moleraj prva vrata do Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a sinoć je taj ceh bio ne znam ni koliko.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading