TERZIĆ JASNO PORUČIO Bukari je potreban klubu da osvojimo titulu

21:02 | 27-01-2024

Fudbal 0

Ne vrede vam milioni evra, Osman Bukari nam je potreban da osvojimo titulu, poručio je Rusima generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić
Alo! Vladimir Marković

 

Danima se spekuliše ko će iz Crvene zvezde poći put nekog novog kluba. Prvi je nogu povukao Kosta Nedeljković transferom u Aston Vilu, očekivano je da crveno-bele u skorijoj budućnosti napusti i Jovan Mijatović, a veliko interesovanje postoji za još nekoliko prvotimaca sa "Marakane", među kojima je Osman Bukari. 

Prema informacijama iz Rusije, za njega je zainteresovan Krasnodar, koji je bio spreman da plati osam miliona evra. Međutim, Terzić je u izjavi za "Sport ekspres" poručio da krilni napadač nije na prodaju i da je potreban timu za osvajanje titule.

- Da li pregovaramo sa ruskim klubom u vezi sa Bukarijem? Imali smo ponudu iz Premijer lige Rusije, ali Bukari sada ne može da napusti klub. Potreban nam je da pomogne klubu da osvojimo titulu - rekao je Terzić za "Sport ekspres".

MIJATOVIĆ MOŽDA OSTANE Terzić otkrio kakav je plan Zvezde oko mladog napadača

Naravno, ovakav odgovor iz Zvezde je očekivan, tome nas je iskustvo naučilo, jer kako bi drugačije podizali cenu igračima. Ipak, baš kao što je i za Kostu Nedeljkovića Terzić rekao da će poslednji napustiti redove srpskog šampiona, pa ga je pustio, verovatno bi dao dozvolu i Bukariju. Pitanje je samo da li u Rusiju ili u neku jaču ligu i klub koja učestvuje u evropskim takmičenjima.

Crveno-beli su trenutno an Kipru na pripremama, gde će ostati do 2. februara, kada će se vratiti u Beograd. Prvenstvo će biti nastavljeno 10. februara, a Zvezdu čeka težak posao, pošto će morati da prestigne Partizan koji joj beži jedan bod, ako misli da osvoji titulu i sedmi put zaredom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading