NE BUDIMO NAVIJAČI USPEHA "Delije" zovu na meč sa Žalgirisom

16:25 | 07-02-2024

Košarka 0

Zvezda je na tri pobede do plej-ina, što znači da nema velike šanse za top 10, međutim, do kraja je ostalo devet kola i uz neku seriju pobeda može da se uključi u borbu.

Zvezda
Marko Metlaš

 

Zvezda u petak u 20 časova dočekuje Žalgiris u utakmici koju mora da pobedi ako želi da ostane u trci za plej-in. Zvezda je na tri pobede do plej-ina, što znači da nema velike šanse za top 10, međutim, do kraja je ostalo devet kola i uz neku seriju pobeda može da se uključi u borbu.

Zbog toga "delije" pozivaju da se ispune tribine Beogradske arene.

- Delije i zvezdaši, pred nama je nova utakmica u Evroligi, gostuje nam Žalgiris. Do sada smo bili na visini zadatka, od početka sezone imali smo od dobrih do odličnih izdanja i sada moramo da nastavimo istim tempom. Iako su nam male šanse za prolaz ipak još nije gotovo. Bez obzira na sve sada treba pokazati da smo pravi. Ne budimo navijači uspeha i navijači iz fazona, pokažimo upornost, doslednost i vernost. Podržimo našu ekipu do kraja Evrolige bez obzira na ishod. Svi u Arenu na Žalgiris da se zagrejemo za subotu i Marakanu - piše u pismu zvezdašima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading