OSTOJA POKAZAO RASKOŠ Zavirite u vilu predsednika Partizana (VIDEO)

07:30 | 27-02-2024

Košarka 0

Pokazao je svu raskoš.

Ostoja Mijailović
Tanjug/Ap

Ostoja Mijailović, predsednik košarkaškog kluba Partizan, nedavno je bio gost u emisiji "Dan sa Milionerom" u okviru podkasta "Biznis priče", gde je sa slušaocima podelio uvid u svoj dom i životne aspekte koje retko deli s javnošću.

Tokom razgovora, Mijailović je ne samo predstavio biznis model koji je implementirao u radu Partizana, već je takođe otkrio detalje o svom dobro poznatom privatnom biznisu. Emisija je omogućila posetiocima da zavire u delove Mijailovićevog života koji inače nisu dostupni javnosti.

"Ja sam uspeo da u sport umetnem tu notu biznisa. To su bila potrošačka udruženja, koja su dobijala isključivo i samo novac od države i koji su trošili bez da znaju i imaju osećaj kako je zaraditi novac. Sport je jako veliki biznis u celom svetu. Dakle, košarka nije profitabilan biznis, ali možemo da kažemo da jeste biznis", ispričao je Ostoja Mijailović u emisiji koja će biti objavljena u petak.

Osim poslovnih tema, Mijailović je u emisiji pokazao i deo svog doma, omogućavajući publici da dobije uvid u estetiku i atmosferu koja okružuje njegov svakodnevni život.

 

 

SLUČAJ POKUŠEVSKI Ovo su najnovije informacije, poznato ko mu je od "večitih" bliži

Pored toga, razgovor je dotakao i druge teme, nudeći slušaocima priliku da bliže upoznaju Ostoju Mijailovića kao ličnost i van sveta košarke.

Jedan od zanimljivih trenutaka bio je Mijailovićev osvrt na to zašto ne živi u Beogradu, pružajući gledaocima uvid u svoje lične razloge i životni stil.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading