TOTALNA DRAMA Slovenci neće više da igraju za reprezentaciju, sve im se smučilo zbog Luke Dončića

08:12 | 28-02-2024

Košarka 0

Frka kod Slovenaca...

Luka Dončić
AP Photo

Osvatili su dve pobede na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je opet prvo pitanje bilo vezano za Luku Dončića.

Klemen Preplič se baš naljutio zbog toga...

On je uputio kritike na račun slovenačkih novinara koji više pažnje pridaju Dončiću koji nije tu nego je prilično oštro komentirao da tamošnji mediji isključivo pišu o Dončiću, a ne momcima koji su tu.

- Uvek se ističe da nije tu i zašto ga nema. Luka, Luka i opet samo Luka... Svi smo svesni da bez Dončića nemamo šanse za sam vrh, ali dobijam informacije da se stalno pljuje po momcima koji uvek dolaze da igraju za reprezentaciju - rekao je Prepelič za rtvslo.si.

STRAŠNO Teror Kurtija nad Dončićevim rođacima, albanski ekstremisti neće stati dok se Srbi ne proteraju sa KiM

Nastavio je u istom ritmu.

- Bez njih Slovenija ne bi videla Luku na velikim takmičenjima i u slovenačkom dresu. Tih 11, 12 momaka koji su uvek tu možda zaslužuju malo više poštovanja naših navijača. Uvek govorim da su naši navijači najbolji na svetu, ali muka mi je od stalnog pljuvanja istih igrača. Iskreno, mnogi od njih razmišljaju da više ne igraju za reprezentaciju. Svi oni su važni za sjajne stvari koje se događaju u slovenačkoj košarci - zagrmeo je Prepelič.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading