NEVEROVATAN PRESEDAN Bajden ipak neće dočekati Jokića u Beloj kući

19:20 | 08-03-2024

Košarka 0

Ipak je došlo do preokreta...

tanjug
Tanjug/Ap

Neverovatan presedan se desio kada je objavljeno kako predsednik Sjedinjenih Amerikih Država (SAD) Džo Bajden neće ugostiti Denver Nagetse u Beloj kući. 

Kako javlja novinar TNT-a Kris Hajns, prvobitni susret krajem januara je otkazan usled obaveza Bajdena, ali je pomeren za 18. mart. 

Problem je nastao u tome što Nagetsi samo dan kasnije imaju utakmicu koja se ispostavila kao veoma važna za borbu za prvo mesto na tabeli Zapadne konferencije.

Pošto su za prioritet stavili borbu za prvo mesto, taj sastanak će biti odložen za neki drugi datum, ali se još uvek ne zna za kada. 

- Denver Nagetsi stavljaju za prioritet to prvo mesto i sada ću vam ispričati priču koliko im to znači - počinje Kris, pa nastavlja objašnjenjem - Kao što znate, oni bi kao šampioni trebali da idu u Belu kuću kasno u januaru. Međutim, Bajdenova administracija je imala problema sa rasporedom, pa je susret dogovoren za 18. mart. Prošle nedelje sam obavešten da su Nagetsi zabrinuti za to što dan kasnije igraju sa Timbervulvsima u Minesoti, a ispostavilo se da im je ta utakmica daleko bitnija sada nego što je bila dana kada je susret odložen. To je borba za prvo mesto.

MVP, MVP, MVP! Nikola Jokić bez premca, smeši mu se novo laskavo priznanje

Potom je objasnio da je odluka čisto košarkaška i da nema nikakve veze sa politikom ili izborima koji se održavaju ove godine u Americi.

- Nagetsi su napravili tešku odluku, otkazali su odlazak u Belu kuću, jer su stavili prioritet na prvo mesto Zapadne konferencije. Želim da bude jasno, odluka je košarkaškog tipa - zaključio je Hajns.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading