CRTA SE KOSTUR PLEJ-OFA ABA LIGE Zvezda u poslednjem kolu "bira" protivnika

23:01 | 01-04-2024

Košarka 0

Mnogo je jasnija slika uoči poslednjeg kola ABA lige.

KK Crvena zvezda
Foto: ATA Images

Ostalo je još jedno kolo ABA lige, a slika pred početak plej-ofa je daleko jasnija. Prve tri pozicije će sigurno zauzeti Crvena zvezda, Partizan i Budućnost.

I dok smo vam juče pisali o tome da će Partizan sigurno na Igokeu u četvrtfinalu, vreme je da se pozabavimo potencijalnim rivalom Zvezde.

Ono što je sigurno je da će protivnik crveno-belih biti Studentski centar ili Split. Obe ekipe imaju učinak od po 11 pobeda i 14 poraza, s time da crnogorski tim ima bolji međusobni učinak.

Dakle, u slučaju da obe ekipe slave u poslednjem kolu, na osmom mestu će se naći Studentski centar. Mada ni jednu ni drugu ekipu ne čeka lak zadatak. Naprotiv.

Studenti će igrati sa ekipom Budućnosti koja, istina, nema rezultatski imperativ, pa ni ne može da mrdne sa trećeg mesta na tabeli.

Sa druge strane, Split će ugostiti baš Crvenu zvezdu. Mogla bi četa Janisa Sferopulosa da "bira" protivnika, pa bi tako u slučaju pobede hrvatskog tima i poraza Studentskog centra, upravo Splićani bili rivali crveno-belih u četvrtfinalu ABA lige.

Sve će biti jasno 5. aprila kada Studentski centar i Budućnost budu odmerili snage...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading