ZAPAMTITE NJENO IME Atraktivna plavuša može da JEDE BUREK S VAŠE GLAVE, kuma je NBA superzvezde, a tek ćete čuti za nju (FOTO)

17:05 | 22-04-2024

Košarka 0

Radi se o pravoj košarkaškoj senzaciji.

kamer
Printscreen/Instagram/cameronbrink22

Nedavno je održan Draft u WNBA ligi, koji je posmatran sa nikada više pažnje. Priča se da je nova generacija devojaka najbolja ikada, iako tek treba da se dokažu na najvećoj sceni.

PETO, PA MUŠKO Piksi ponovo postao deda, dobio prvog unuka: Dobro došao na svet... (FOTO)

Sa drugog mesta je izabrana izvesna Kameron Brink i ona će ubuduće da nosi dres Los Anđeles Sparksa. Visoka je 193 centimetara, ima 21 godinu i što je neverovatno u vezi sa njom, ne igra na poziciji centra, već na obe krilne pozicije! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐂 (@cameronbrink22)

Brinkova je četiri godine studirala na univerzitetu Stenford, a kao frešmen je osvojila titulu šampiona NCAA lige. Prošle sezone, kao senior, prosečno je beležila 17.4 poena, 11.9 skokova i čak 3.7 blokada po meču! Zato i ne čudi što je "pokupljena" sa tako visokog mesta na Draftu.

Pored košarkaških, Kameron raspolaže i drugim atributima - estetskim. Plava je, izuzetno visoka i vitka, zbog čega je popularna među muškom populacijom.

Najzanimljiviji podatak u vezi sa njom je to što je kuma legendarnog Stefena Karija. Tačnije, majka košarkaša Golden Stejta, Sonja, krstila je Kameron, zbog čega su njihove porodice izuzetno bliske i povezane.

Van košarkaškog terena, Brinkova je glasni zagovornik mentalnog zdravlja, s obzirom na to da se i sama borila sa svojim "demonima" dok je trajala pandemija koronavirusa. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading