SAOPŠTENJE "DELIJA" VEZANO ZA RAZMENU KARATA "Navijači Partizana pristali na razmenu, klub sve stopirao"

18:50 | 03-06-2024

Košarka 0

Oglasile su se "delije" novim saopštenjem

Zvezda - Partizan
Marko Metlaš

Navijačka grupa "Delije sever" oglasila se saopštenjem povdom neuspele razmene karata između Crvene zvezde i Partizana.

Sinoć je Crvena zvezda obavestila javnost o pokušaju da gostujući navijači budu deo finalne serije AdmiralBet KLS, ali da to, kako ističu, nije naišlo na razumevanje iz Partizana.

Sada je usledilo i saopštenje navijačke grupe "Delije sever" koji optužuju prvog čoveka crno-belih Ostoju Mijailovića da je stopirao razmenu karata.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SADA JE SVE JASNO Milunović o Zvezdi, odlasku sa Marakane i penziji

- Da li će Ostoja ikada shvatiti da se košarka igra za navijače i jednog i drugog kluba! Navijači oba kluba izrazili su želju da finale KLS bude uz prisustvo i jednih i drugih navijača. Svako je predložio svojoj upravi da dođe do razmene karata gde bi u Pioniru kao Partizan kao gost dobio 5% od hale i gde bi Zvezda u Areni dobila 5% kao gost. Čak je i rečeno o kojim brojevima se radi. Partizan je usmeno preko svojih navijača pristao na ovu razmenu uz poruku da se pošalje iz našeg kluba dopis KK Partizanu, da se traži razmena karata. Juče u popodnevnim časovima stigao je odgovor.

Pitamo se dokle će čovek koji je nekim nesretnim okolnostima upao u sport da maltretira više i svoje i tuđe - navode "Delije".

Finalna serija počinje večeras od 20.00 sati u "Pioniru", gde je domaćin Crvena zvezda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading