ZVEZDA IZDALA HITNO SAOPŠTENJE PRED DERBI: Kako smo uopšte pobedili u prvoj utakmici?

18:22 | 05-06-2024

Košarka 0

Crveno-beli reagovali neposredno pred derbi.

KK Crvena zvezda, KK Partizan

Govorio je danas predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović o pritiscima na sudije od strane Partizana, a tu se nije zaustavio, već je klub objavio i saopštenje.

Naime, crveno-beli su pred drugu utakmicu finala Superlige Srbije objavili video snimak sa, kako oni smatraju, svim sudijskim greškama uz sledeće saopštenje:

- KK Crvena zvezda je uvek govorio činjenicama, i uvek će skretati pažnju na anomalije koje primećuje. Naš klub je izuzetno nezadovoljan suđenjem koje je prvi tim KK Crvena zvezda imao u ponedeljak uveče kao domaćin prve finalne utakmice Superlige Srbije.

- U videu koji možete pogledati ispod nalazi se veliki broj dokumentovanih grešaka na račun našeg tima, koji nam daju za pravo da smatramo da smo teško oštećeni i da se zapitamo – „Kako smo uopšte pobedili u prvoj utakmici“? Iz svega navedenog KK Crvena zvezda Meridianbet traži i zahteva normalne uslove za odigravanje utakmice u sredu u Beogradskoj Areni, počev od terena i sudijskog kriterijuma, kao i sankcionisanje svake vrste pritiska kome su srpske sudije izložene već mesecima unazad!

Druga utakmica između Zvezde i Partizana na programu je večeras od 20 časova, a domaćini su crno-beli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading