SRPSKI PROMETEJ ZA "SPORT.ALO" Bojan Veličković otkrio kroz kakav je pakao prošao u borbi odluke, ali i zašto su emocije bila najjače ikada

12:21 | 04-01-2024

Ostali sportovi 0

Bojan Veličković napravio je pravo čudo... O velikom uspehu našeg MMA borca već nekoliko dani bruji ceo svet sporta

Bojan Veličković
Printscreen

Srpski borac pobednik je "Gejm čejndžer" turnira u Pragu, pošto je u finalu "zadavio" Andreasa Mihalidisa! Posle velikog trijumfa utisci su se slegli. "Prometej" je napravio pravo čudo.

- Da, utisci su se konačno slegli, veoma sam srećan. Ovo je bila jako teška i uzbudljiva godina. Četiri vezane borbe, bukvalno iz priprema u pripreme, usput i neke povrede, ali hvala Bogu imao sam jako dobar tim oko sebe koji mi je pomogao da ostanem fizički i mentalno u dobroj formi i da izguram do kraja i dođem do trofeja - počinje priču Veličković  za Sport.alo.

Pobeda koju je ostvario odjeknula je nikad jače u MMA svetu.

- Kada pričamo o podršci MMA pratilaca iz Srbije i regiona definitivno najveća podrška koju sam dobio u svojoj karijeri, čak mnogo veća nego kada sam bio u UFC i PFL.

Bojan ne žuri, hoće da zaleči povrede pre nego što krene dalje.

- Trenutno nemam nikakve planove, noga mi je u gipsu jer sam zadobio manju povredu tokom priprema za ovaj poslednji meč, imam još par  manjih povreda koje moram da saniram tako da sada sledi pauza što se tiče borbi. Ali, nastavljam da drižim treninge i pomažem timskim kolegama koje su trenutno u pripremama za borbe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Posle meč emocije su bilo izuzetno jake.

- Da, kao sto sam pomenuo, prošao sam kroz neke teške trenutke tokom ove godine i tokom cele svoje karijere kada su rezultati u pitanju, i kroz dosta povreda ove godine i u nekim trenucima nisam bio siguran da ću uspeti da dođem do finala, a ako ste gledali borbu mogli ste da vidite da sam u prvoj borbi prošao kroz sam pakao i da sam morao da se namučim da preokrenem borbu u svoju korist. Tako da kada se sve sabere ta neka radost iz dubine duše je morala da izađe iz mene i nisam mogao da se suzdržim da se smejem, plačem i podelim sa publikom reči zahvalnosti upućene mojoj majci i verenici jer su veliki deo ovog uspeha. 

Bojan je ovom pobedom zaradio 300.000 evra. 

- Nemam još uvek neki izgrađeni plan jer nisam hteo da dopustim da fokus ode sa borbe na maštarenje o investiranju i trošenju para. Znao sam da ispred sebe imam veoma dobrog i ozbiljnog protivnika i načini da dođem do pobede je jedina stvar koja mi se motala po glavi pre borbe. Sada kada je pobeda ostvarena i kada očekujem da novac legne na račun definitvno ću se posvetiti planovima kako da ga sto bolje iskoristim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMA Kultura (@mmakultura)


Da li imaš u planu da neka borba uskoro bude u Beogradu?

- To bi bilo idealno, i mislim da su čelnici Oktagon MMA organizacije veoma zainteresovani za tako nesto, ali još uvek nema nikakvih informacija kada bi ti moglo da se desi - zaključio je Veličković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading