POZNATI BOKSER IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE Odveli su me u šumu i terali da gledam kako siluju malu decu

12:34 | 06-03-2024

Ostali sportovi 0

Postoje dokazi, imam i snimke, konkretne informacije ću objaviti kada dođe vreme za to - ispričao je Rajan Garsija

Rajan Garsija
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Američki bokser, Rajan Garsija (25), u jednoj raspravi koju je vodio sa nekadašnjim profesionalnim i kontroverznim influenserom Endruom Tejtom, tvrdio je kako je "Bohemian Grove" navodno stvaran. 

U pitanju je tajno društvo čiji su članovi pripadnici svetske političke i gospodske elite, a koji se navodno svake godine tajno okupljaju u šumama "Redwoodsa", gde se bave ritualima crne-magije i drugim oblicima okultizma. 

61. izdanje „Beogradskog pobednika” u boksu

Američki bokser je u toj raspravi govorio i o Sotoni. 

 

 

- Odveli su me u šumu, držali i terali da ih gledam kako siluju malu decu... Ne šalim se, imam dokaze, imam snimke. Konkretnije informacije ću objaviti kada za to dođe vreme – rekao je on i potom nastavio:

- Moja je dužnost da govorim istinu i razotkrivam elite. 

Potom ga je Tejt upozorio da su to ipak ozbiljne pretnje, Garsija je imao spreman odgovor: 

- Jebe mi se, ne mogu me taknuti, ja sam Bog. 

Obzirom da bokser danima objavljuje čudne poruke na društvenoj mreži "X", mnogi su se zabrinuli za mentalno zdravlje Garsije. 

- Nemam telefon, ne mogu da pristupim Instagramu, baš sam naviknut... Lično sam hteo da pošaljem video ljudima koji me vole, mojim fanovima, mojoj porodici koja je zabrinuta, da znaju da sam dobro. Nisam mrtav. Ja verujem u Isusa. Sve je laž. I znate, pokušali su da me strpaju u zatvor, blokirali su mi kartice, ne mogu da pristupim svom novcu. Ne znam šta se dešava, ali, uh... Samo znajte da sam dobro - rekao je Garsija nepovezano u video snimku objavljenom u ponedeljak. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading