DETONACIJA U SRPSKOM VATERPOLU Dvostruki olimpijski šampion se ekspresno vratio iz penzije! Ovo je njegov novi klub

19:42 | 02-09-2024

Ostali sportovi 0

Otišao je u penziju, pa se ubrzo predomislio

Pjetlović

Prava bomba je odjeknula u srpskom vaterpolu. Duško Pjetlović je novi igrač kragujevačkog Radničkog, objavio je klub na društvenim mrežama.

Legendarni srpski vaterpolista je nedavno objavio da je završio karijeru, a samo nekoliko nedelja kasnije se predomislio i odlučio da potpiše za Radnički. 

- U smiraj prelaznog roka, samo par dana nakon prelaska kapitena vaterpolo reprezentacije Srbije, Nikole Jakšića, u Radnički, u Kragujevcu je odjeknula još jedna transfer bomba, u vidu jednog od najboljih centara svih vremena i člana zlatne generacije delfina, Duška Pijetlovića (39).

Ovaj transfer je usledio pomalo neočekivano jer je Pijetlović pre petnaestak dana okačio kapicu o klin, ali se na poziv Radničkog u kratkom roku predomislio i vratio iz penzije - piše u objavi VK Radnički.

Pijetlović je priznao da je to bila odluka koju nije mogao da odbije.

- Jednostavno i iskreno, dobio sam poziv koji nisam mogao da odbijem. Imao sam razgovore sa Urošem Stevanovićem, koji je nedavno postao osvajač Olimpijskih igara i teško je odbiti trenera koji je ostvario tako veliki uspeh. Ambicije nam se poklapaju želimo da pobedimo u svakoj utakmici, u svim takmičenjima i da nije tako, ne bih ni dolazio - istakao je on.
 

Podsetimo, Pijetlović je osvojio dva olimpijska zlata, dva svetska, pet evropskih, četiri Lige šampiona, a neverovatne uspebe beležio je i  u Partizanu, Crvenoj zvezdi, Pro Reku, Solnoku, Dinamu, Novom Beogradu…

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading