HODA I SIJA Policajka u tesnim pantalonama raspametila publiku: Uhapsi me, molim te!

07:00 | 28-09-2024

Šoutajm 0

Čuvarka reda prošetala ispred najvatrenijih navijača „crvenih đavola“ i bacila u senku fudbalsku utakmicu

Aleksa Narvaez

Amerika je savladala La Ekvidad (2:0) i napravila veliki korak ka četvrtfinalu Kupa Kolumbije, međutim, pobedu „crvenih đavola“ iz Kalija zasenila je čuvarka reda u tesnim pantalonama. Ponovo, kao onomad.

Aleksa Narvaez Printscreen/Instagram
 

Aleksa Narvaez je ukrala šou na fudbalskoj utakmici u trećem najvećem gradu zemlje kafe, kao i proletos kad je izazvala delirijum. Prošetala je tik uz ogradu tribine s vatrenim navijačima Amerike, koji su burno pozdravili policajku zanosne zadnjice. Kasnije su oduševljenje iskazali i njeni pratioci na Instagramu.

 

 

„Hodaj i sijaj. Tvoj način razmišljanja je sve, misli pozitivno, misli na sreću, misli na uspeh. Ako te moj sjaj toliko boli, molim te, ne gledaj jer ćeš oslepeti“, poručila je 29-godišnja Kolumbijka u opisu video-snimka hoda ispred punih tribina stadiona „Paskal Gerero“.

 

 

Time je pokrenula vulkan pohvala za izgled...

„Navijači više gledaju u tebe nego u igru“, „Uhapsite me, molim vas, preklinjem vas“, „Prelepo“, „Siguran sam da većina neće gledati utakmicu pored ove lepotice“, pisalo je u komentarima.

 

 

Raste popularnost

Aleksi od septembra prošle godine, kad je sebe promovisala u zvezdu utakmica Amerike, raste popularnost na društvenim mrežama. Primera radi, tad je imala 1,8 miliona pratilaca na Instagramu, proletos oko 2,5 miliona, a sad 3,1 milion. Na Tiktoku je prati 3,3 miliona fanova.

Sličan šou, začinjen radovanjem posle gola Amerike, policajka je priredila pre godinu dana na istom stadionu, kad je zapravo predstavila sebe širokim narodnim masama.

 

@alexaaa_narvaez Se trabaja,se celebra .. y asi soy feliz 🫶🫶 #americadecali ♬ sonido original - alexaaa_narvaez

 

Taj video na njenom Tiktok profilu je imao 54,3 miliona pregleda! Ovaj nedavni je, zasad, na 7,5 miliona...

 

 

Odbija da bude samo model

Narvaezova često počasti pratioce na mrežama fotkama u se*si odeći ili s neke plaže, putovanja, a ujedno koristi influenserstvo da, kako navodi, promoviše turizam i bezbednost u Kolumbiji. Kaže i da ne bi ostavila policiju da bi postala samo model, iako ima mnogo ponuda od brendova i agencija. Možda joj i ne treba to, jer se već bacila u biznis - prodaje proizvode za kosu i dijetetske suplemente.

Znala je Aleksa i da motiviše navijače „đavola“ snimkom na kojem nema brus, dok joj grudi ofarbala u klupske boje...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading