PORODICA ŠUMAHER U STRAHU OD KORE Bivša supruga Mihaelovog brata hitno napustila poznati rijaliti

06:30 | 30-01-2024

Šoutajm 0

Kora-Karoline Šumaher, bivša supruga Ralfa Šumahera, Mihaelovog mlađeg brata, odnedavno je u centru pažnje nemačke štampe. Kora je ušla u rijaliti šou „Jungle Camp“, svojevrsni „Survivor“ koji je na nemačkoj televiziji više od 15 sezona.

Kora Šumaher
EPA

Samo tri dana nakon početka snimanja, manekenka je odlučila da „dobrovoljno" napusti emisiju“, prenosi RTL koji emituje program smešten u australijskoj džungli.

Međutim, Bild je doveo u pitanje ovu zvaničnu verziju i povezao je odlazak Kore Brinkman sa „misterioznom šumijevom klauzulom koju mreža ima sa porodicom Šumaher“.

Klauzula ima za cilj da spreči rasprave i otkrivanje bilo kakvih detalja o zdravlju bivšeg šampiona, 10 godina nakon nesreće koja je zamalo odnela život legende F1.

Nemački tabloid tvrdi da je „producentkinja programa odahnula nakon njenog odlaska jer je postojao određeni strah od razgovora o temama koje nisu namenjene toj publici“.

Bivša manekenka i TV voditeljka nije deo malog užeg kruga koji može da poseti Mihaela, ali „izvršni direktori su se plašili bilo kakvih informacija koje bi ona mogla da ima o Mihael“", navodi Bild.

- Postoji velika nervoza zbog Korine pričljive prirode. Gotovo strah. Strah da bi u ekstremnoj situaciji (zbog gladi ili stresa od takmičenja) mogla da otkrije osetljive informacije o velikanu Formule 1 Mihaelu Šumaheru - navodi se u članku.

Kora (47) je bila deo porodice Šumaher skoro 15 godina i čak je bila povezana sa Ralfom sve do dve godine nakon Mihaelove nesreće. Poznato je da održava poštovanje, ali ne preterano blizak odnos s Korinnom Šumaher, suprugom najvećeg vozača F1 svih vremena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading