OVO JE SUPRUGA GORANA IVANIŠEVIĆA Važi za najlepšu Hrvaticu, venčali su se u strogoj tajnosti, mlađa je od njega 10 godina (FOTO)

10:22 | 17-02-2024

Šoutajm 0

Goran i Nives su u vezi od 2016. godine

Goran Ivanišević
AP Photo/Alberto Pezzali

Po svemu sudeći Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski teniser i aktuelni trener Novaka Đokovića, nije baš u najboljim odnosima sa bivšom supurgom Tatjanom Dragović

No, Goran zato uživa u ljubavi sa svojom drugom suprugom Nives, koja važi za jednu od najlpeših Hrvatica. Za romansu Ivaniševića i Nives saznalo se u drugoj polovini 2016. godine.

Nešto kasnije mediji su primetili da nestvarno lepa voditeljka nosi novi prsten na ruci. Međutim, ni ona ni Goran se nisu oglašavali tim povodom, ali su krenule spekulacije da su se verili.

I dok ni potvrda o veridbi još nije stigla, Goran i Nives su izgovorili sudbonosno „da“ 2017. godine – i to i velikoj tajnosti posle godinu dana veze. A svega tri meseca nakon svadbene ceremonije, otkrili su da čekaju prinovu. Sin Oliver stigao je na svet 2018. godine.

Goran i Nives su jedan od najlepših hrvatskih javnih parova i za njih se nikad nisu vezivali nikakvi skandali.

Nives je diplomirala ekonomiju, ali radi kao radio voditeljka, a oprobala se i u glumi, te je igrala u nekoliko serija. Vodila je i kviz „Leteći start“.

Inače, Nives koja je deset godina mlađa od Gorana, otkrila je da i Goranov sin iz prvog braka Emanuel živi s njima i da se odlično slaže sa malim bratom Oliverom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading