INSTAGRAM LJUBAV Bokser uživa u zagrljaju najlepše klizačice: Šampionka s leda kao vrela inspiracija

06:30 | 03-03-2024

Šoutajm 0

Juta mi daje savete za mentalnu snagu, ona me inspiriše da budem bolji, poručuje poznati jutjuber u ringu

Juta Lerdam

 

Za porodicu, za tim, za svrhu da, kako kaže, promeni bokserski sport... I za Jutu, naravno.

Juta Lerdam AP/Peter Dejong
 

Zglob označio kraj sezone

Najlepša brza klizačica današnjice je krajem januara objavila da je sezona za nju završena posle takmičenja u Solt Lejk Sitiju, gde je aktuelna svetska prvakinja na 1.000 metara završila tek na 11. mestu.
- Ne uživam više u ovome, moj zglob... Ne mogu da hodam na prstima ili sedim, uopšte nije u dobrom stanju. Takmičim se s 60 odsto snage - objasnila je Lerdamova, koja je pre Pola bila u vezi s kolegom zemljakom Kunom Vervejom.

Džejk Pol je u noći između subote i nedelje (evropsko vreme) boksovao u Portoriku protiv Rajana Burlanda. Borac pod nazivom Rino (skor 17-2) bio je najteži izazov za 27-godišnjeg poznatog jutjubera koji je od ulaska u ring imao osam pobeda (pet nokautom) i poraz u karijeri. Izgubio je prošle godine u ovo doba od Tomija Fjurija, mlađeg polubrata Kralja Cigana, to jest svetskog šampiona u superteškoj Tajsona Fjurija.

Džejk Pol EPA/Adam Davis
 

A jubilarnu 10. profesionalnu borbu Pol je najavio uz provokativnu fotografiju s devojkom, pomenutom Jutom Lerdam. Višestruka prvakinja planete u brzom klizanju važi za jednu od najlepših sportistkinja, a bokser iz Klivlenda, eto, ima sreću da je u njegovom zagrljaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

Kao i na toj fotki, bukvalno - njena ruka je oko njegovog vrata, a njegova na izvajanoj zadnjici dve godine mlađe Holanđanke.

Lepotica koja na Instagramu ima 4,3 miliona pratilaca i jutjuber-bokser u vezi su od aprila 2023. Upoznali su se baš na toj društvenoj mreži.

- Juta mi daje savete za treniranje i za mentalnu snagu, ona me inspiriše da budem bolji. Prvog dana sam joj rekao: „Hej, želim da budem kao ti, želim da budem svetski šampion“ - rekao je Pol.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading