OVO JE BOLESNO Buduća zvezda svetskog fudbala ima ugovor sa devojkom, zabranjeno mnoge stvari, a evo šta je kazna

10:08 | 19-04-2024

Šoutajm 0

Nestvarna priča koja privlači ogromnu pažnju.

Endrik
Printscreen/Instagram

Platio je Real Madrid 60.000.000 evra Endrika i veruje da je za taj novac iz Palmeirasa doveo buduću zvezdu svetskog fudbala koja će od jula da se pridruži novim saigračima u prestonici Španije.

Kako mnogi veruju da je Endrik najveća stvar brazilskog fudbala još od Ronalda njegov život ne prestaje da privlači pažnju.

Tako je otkriveno da 17-godišnjak ima ugovor sa devojkom, brazilskim modelom, Gabrijeli Mirandom, koji je zaista pomalo bolestan.

 

 

Recimo, jedna od stavki u ugovoru je da nema psovanja. Dakle, ukoliko neko tokom poziva ili pri pisanju poruke koristi psovke mora da plati kaznu.

 

 

Endriku se dogodila jedna takva situacija pa je Gabrijeli morao da počasti sa novim modelom "ajfon" telefona.

 

 

Dalje, zabranjene su i reči poput "um", "aham", "okej" i slično. Takođe, nijedna strana ne sme da razvije bilo kakvu vrstu zavisnosti, ali ni drastične promene u ponašanju. 

 

 

Obavezno je "volim te" u svakoj poruci, a ko god da prekrši bilo kakvo pravilo na kraju meseca mora partneru da pokloni nešto po izboru.

 

 

Inače je Gabrijeli Miranda tri godine starija od Endrika, ali deluje da nema nikakvih prepreka u njihovoj vezi. Ili je to zbog ugovora...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading