DOŠLO JE VREME DA ZAVOLITE NOVAKA Englez rasturio publiku na Vimbldonu, zbog Đokovića ih je sve "ugasio"

22:28 | 05-07-2023

Tenis 0

Novak Đoković je uvek u centru pažnje...

Novak Đoković na Vimbldonu

"Đoković briše patos protivnicima na Vimbldonu...", naslov je teksta engleskog novinara Endija Dana na "Miroru" povodom spektakularnog početka najslavnijeg grend slema za najboljeg srpskog tenisera.

Nije propustio engleski novinar da primeti koliko su komične bile scene u kojima tokom meča sa Pedrom Kačinom srpski teniser brisao podlogu peškirom i pomagao osoblju da osuši travu zbog kiše koja je padala. ali je primetio i da je argentinski teniser bio "još jedna beznadežna žrtva Novaka Đokovića".

Evo šta su numerolozi predvideli Novaku: Još pre deset godina se znalo, ovo je sudbinski momenat

- Prošlo je deset godina otkako je Đoković izgubio meč na centralnom terenu i sada sa pobedom nad Kačinom je stigao do 40 pobeda u nizu ispred kraljevske lože. Nikad se ne zna - ako dobije još koji meč možda publika na Centralnom terenu i prihvati najboljeg tenisera u istoriji! - napisao je ironično Endi Dan.

Nastavio je u istom ritmu.

- Zapravo, kako on vidi stvari, najveći izazov za Novaka nisu Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Janik Siner ili Kasper Rud... "Došao je ovde, osvojio je turnir sedam puta i kako stvari stoje deluje da će sledeće nedelje uzeti osmu titulu. Najveća pretnja po Đokovića je podloga koja je postala opasna jer nisu reagovali - naveo je on.

Sledeći meč Novaka Đokovića na Vimbldonu na programu je u sredu protiv Džordana Tompsona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

Tagovi:

Komentari(0)

Loading