NAVIJAČI, NEMOJTE DA DOLAZITE Vimbldon se hitno oglasio

11:25 | 07-07-2023

Tenis 0

Peti dan Vimbldona mogao bi da bude najzanimljiviji do sada, a to su prepoznali i navijači

Vimbldon
Tanjug/Ap

Međutim, mnogi zainteresovani neće moći da isprate dešavanja iz Ol Ingland kluba ovog petka kada će svoj meč nastaviti Stefanos Cicipas i Endi Marej, a na teren izaći i Karlos Alkaraz i Novak Đoković, između ostalih.

Zbog ogromnog interesovanja, Vimbldon je poslao apel navijačima.

- Naši tereni i sva mesta na kompleksu će danas biti popunjena, što znači da će oni koji već čekaju, čekati nekoliko sati na prijem. Savetujemo ljudima koji danas nameravaju da čekaju u redu za ulazak u kompleks da ne putuju na Vimbldon - oglasio se organizator ujutru, nekoliko sati pre početka programa. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

BRUTALNA PORUKA AUSTRALIJANCA Izgubio od Novaka, pa poručio svima: Shvatam što je Đoković najbolji, ovo što mu publika radi...

Puno problema napravila je kiša, mečevi se odlažu i pomeraju, a mnogi koji počnu budu prekinuti kasno uveče, pa se tako mešaju susreti drugog i trećeg kola.

I ljubimac domaće publike naišao je na probleme, Endi Marej, čiji je susret protiv Cicipasa prekinut pri rezultatu 2:1 6:7(3:7), 7:6(7:2), 6:4 za Škota.

Oni će meč nastaviti na Centralnom terenu, nakon što Alkaraz završi duel druge runde Aleksandrea Milera.

Na teren će posle Mareja i Cicipasa Iga Švjontek i Petra Martić, a tek nakon toga, meč trećeg kola igraće Novak Đoković i Sten Vavrinka.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari(0)

Loading