URNEBESAN VIDEO ZBOG KOG ĆETE PLAKATI OD SMEHA Alkaraz počeo da mekeće, a razlog je samo jedan (VIDEO)

19:50 | 13-10-2023

Tenis 0

Španac sanja da jednog dana postane GOAT

Alkaraz poražen u Šangaju

Grigor Dimitrov je priredio senzaciju na mastersu u Šangaju kada je pobedio Karlosa Alkaraza, a sada su njih dvojica ponovo u centru pažnje, samo ovoga puta zbog jedne šale koja je mnoge nasmejala.

Bugarin je, u saradnji sa TenisTV-om, pripremio skrivenu kameru za učesnike šangajskog mastersa, a Alkarzov "nastup" privukao je najveću pažnju.

Bugarski teniser je, sa organizatorima turnira, pripremio rečenice koje njegove kolege iz sveta tenisa treba da izgovore, a pritom se radilo o duhovitim izjavama, dok su sami igrači mislili da snimaju promotivni spot za takmičenje na kome se nalaze.

I, bilo je tu raznih situacija: Rubljov je nesvesno poručivao "Volim Grigora!", Medvedev lepo, na kineskom, objašnjavao da će "sve ovo biti dostupno na TenisTV-u", a da nije imao predstavu šta priča.

Dimitrov je Alkarazu spremio da kaže "Želim da budem G.O.A.T. (skraćenica od engl. "greatest of all time", odnosno "najbolji svih vremena"").

Kako je "goat", pomenuta skraćenica, sastavljena od istih slova koje na engleskom čine reč koja znači "jarac", Bugarin je zatražio da Alkaraz mekeće na kraju kineske rečenice, a da toga nije ni svestan: zadatak koji je stavljen pred mladog Španca bio je da, kada na kineskom kaže "Želim da budem G.O.A.T." doda još i "me-e-e" i time upotpuni šalu bugarskog kolege.

Za sve sportske informacije, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading