ŠOKANTNO PRIZNANJE NOVAKOVOG PRIJATELJA Osetio sam vodu na glavi i odjednom bio na ivici smrti

19:40 | 14-10-2023

Tenis 0

Francuz je u odličnim odnosima sa Đokovićem

Novak Đoković na Vimbldonu
AP Photo/Alastair Grant

Nekadašnji francuski teniser Anri Lekont, koji je inače veliki poštovalac Novaka Đokovića, izneo je jednu šokantnu tvrdnjui otkrio momenat kada je mogao da umre! 

Lekont je 1985. godine bio u TOP 10 tenisera, dosta dugo se poznaje sa Novakom, a sada je u centru pažnje jer je izdao knjigu. Upravo u toj knjizi je i otkrio nešto što se nije znalo. 

- Imao sam 38 godina i bio sam na turniru u Dablinu, gde sam se približio smrti. Sve je počelo posle meča protiv Jakoba Hlašeka, koji sam teško dobio. Nađem se u teniskoj loži gde sam jeo, kada odjednom osetim da mi neko prazni flašu vode preko glave. I odjednom se sve poklopilo - poručio je Lekont i dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Dehidrirao sam nepodnošljivom brzinom, počinjem da povraćam sa nepodnošljivom glavoboljom. Organizatori turnira i lekari, videvši me u ovakvom stanju, hitno su pozvali lekare i ubrzo sam se našao u klinici "Blackrock! u Dablinu, ustanovi koja je brzo otkrila teški meningitisa. 

MOLIMO SE ZA MIR U REGIONU Zbog rata u Izraelu otkazan turnir na kom je Novak branio titulu

Inače, Lekont je poslednji put javno hvalio Noleta letos, kada je Srbin osvojio Rolan Garos.

- On je neverovatan, fantastičan, dolazi sa druge planete, neko ko želi da obori rekorde, ko želi da obeleži istoriju tenisa, ne svojim karakterom, pošto je to malo komplikovanije. Voleo bi da bude voljen, dao bi sve da bude voljen. On je neko koga dobro poznajem, a posebno želi da obeleži istoriju rekordima jer s druge strane njegova ličnost nema nikakve veze sa ličnošću Rodžera Federera i Rafaela Nadala. On treba da bude voljen, podseća me na nekog... Zato ga tako dobro branim - rekao je kroz osmeh Lekont, verovatno aludirajući da ga po stavovima podseća na njega.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading