BRUTALAN ODGOVOR Oglasila se supruga Gorana Ivaniševića, imala je kratku poruku za Hrvata

14:03 | 18-10-2023

Tenis 0

Trener Novaka Đokovića rešio je da tuži svoju nekadašnju izabranicu zbog novca i stana koji su joj pripali posle razvoda, te joj se i javno obratio na Instagramu.

Goran Ivanišević
AP Photo/Alberto Pezzali

 

Goran Ivanišević i njegov sukob sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović glavna su tema u regionu.

Trener Novaka Đokovića rešio je da tuži svoju nekadašnju izabranicu zbog novca i stana koji su joj pripali posle razvoda, te joj se i javno obratio na Instagramu.

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - napisao je Ivanišević na Instagramu.

Na njegovu poruku odgovorila je i Nives Ivanišević, Goranova aktuelna supruga koja je napisala u komentaru:

- Pravda je spora, ali dostižna.

Malo posle ove objave Nives Ivanišević uhvaćena je u ludom provodu na koncertu poznatog američkog repera "50 centa". Ona je uživala sa svojim drugaricama i delovalo je da nije preterano zainteresovana za sve što se događa oko nje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading