SINER ĆE POSTATI NOĆNA MORA ZA ĐOKOVIĆA Čuveni teniser razbesneo Novakove navijače, otpisao Srbina pre vremena

08:22 | 02-12-2023

Tenis 0

Adrijano Panata uveren da će Siner beležiti još dobrih rezultata protiv najboljeg na svetu

Novak Đoković

Bivši italijanski teniseri grend slem šampion, Adrijano Panata, veruje da će Janik Siner pružati još bolje rezultate protiv Novaka Đokovića, najboljeg tenisera sveta. 

Siner je tri puta igrao protiv Đokovića u intervalu manjem od mesec dana, dva puta na Završnom mastersu u Torinu i jednom na Dejvis kupu. Dva puta je Italijan uspeo da dođe do pobede.

NOVAK NEĆE DUGO ODMARATI Đoković već saznao ime protivnika u novoj sezoni, nikada se pre nisu sastali

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ako Siner pobedi Đokovića dva ili tri puta u 2024, postaće noćna mora za beogradskog šampiona i gurnuti ga ka povlačenju. Istorija nas uči da se sve ponavlja. Borg je prestao da igra pojavom Mekinroa, Mekinro se povukao kada je stigao Boris Beker - rekao je Panata.

Veruje da će Siner postati prvi teniser sveta.

- Da, naravno da hoće. U ‘novom tenisu’, kako ja to nazivam, verujem da će Siner postati najbolji igrač na svetu. Znam ga pomalo, ali pretpostavljam da će njegovo obrazovanje, njegova skromnost, odlučnost i jasne ideje dovesti ga do toga da bude apsolutni protagonista dugo vremena - poručio je Panata.

Panata je osvojio Rolan Garos 1976. On je jedini igrač koji je uspeo da na Rolan Garosu pobedi Bjorna Borga. Takođe, osvojio je i Dejvis kup 1976.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading