ZBOG VELIKIH GRUDI NAPUSTILA TENIS Lepu teniserku su napadali, a ona se vratila i ostvarila veliku pobedu (FOTO)

09:40 | 04-01-2024

Tenis 0

Anisimova je u maju 2023. odlučila da se distancira od tenisa, i to nakon što je primila žestoke kritike zbog svojih grudi.

Amanda Anasimova
Printscreen/Instagram

 

Lepa teniserka Amanda Anasimova, nekadašnja 21. igračica sveta i polufinalistkinja Rolan Garosa vratila se tenisu i to pobedom nad Anastasijom Pavljučenkovom na turniru na Novom Zelandu.

Anisimova je u maju 2023. odlučila da se distancira od tenisa, i to nakon što je primila žestoke kritike zbog svojih grudi. Nedugo zatim je na društvenim mrežama poručila:

- Ćao svima. Odlučila sam da se oglasim kako bi detaljno objasnila moje planove. Zaista se borim sa svojim mentalnim zdravljem i "sagorevanjem" od leta 2022. Postalo je nepodnošljivo igrati na teniskim turnirima. U ovom trenutku moj prioritet je mentalno blagostanje i pauziraću neko vreme. Nedostajaće mi sve to i cenim vašu podršku, a radiću sve da prođem kroz ove probleme - napisala je Amanda.

 

 

U septembru se upisala na fakultet i ponovo je počela da trenira, a sada se nalazi na 373. mestu na rang listi.

- Mnogo sam porasla i sazrela tokom prošle godine u tome kako želim da se pripremim, svom stilu treninga, da radim sve kako treba. Trudim se koliko god mogu, ozbiljno shvatajući oporavak, želim da dam sve od sebe svakog dana - poručila je po povratku na teren.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading