NADAL OSTAO U ŠOKU Rafa mora u toalet, kad se vratio na teren sačekalo ga iznenađenje

13:23 | 04-01-2024

Tenis 0

Rafa Nadal je slavio u Brizbejnu, ali je posle meča sa Džejsonom Kublerom bio iskren

Rafael Nadal
AP Photo/Gustavo Garello

Pobedio je Nadal i za njega je to u ovom momentu izuzetno važno.

- Mislim da sam krenuo dobro u meč, bio sam vrlo odlučan. Video sam da Džejson može da igra dobro sa osnovne linije pa sam se trudio da budem što agresivniji. Mislim da je ovo bio dobar meč za mene. Imam priliku da opet igram sutra što je vrlo dobro za mene. Bio sam dugo van turnira i ne mogu da budem zahvalniji - rekao je Nadal.

Španac je posle skoro godinu dana pauze sada odigrao tri meča u desetak dana.

- Trebaju mi mečevi. Moram da nastavim da treniram. Poslednja dva meča i prvi dubl koji sam igrao i sati provedeni na terenu mnogo znače. Imam šanse da igram i to su dobre vesti za mene. Vratio sam se nakon dugo vremena i osećam da sam konkurentan i to je ono što želim.

BRUTALAN ODGOVOR NA RAFINE REČI Kongresmenka udarila na Nadala zbog Đokovića

Duel sa Kudlerom obeležila je i opomena koju je dobio zbog kašnjenja iz toaleta.

- Bilo je čudno, znam da imam pet minuta. Brizbejn je vrlo vlažan. Poprilično je nezgodno, moram da promeni svu odeću. Zvali su me da me upozore da imam tri minuta, dva minuta, pola minuta. Izašao sam u pravo vreme ali mi je možda momak koji je bio sa mnom rekao nešto kasnije od sudije koliko imam vremena i kada sam došao sudija mi je rekao da sam četiri sekunde zakasnio. Probaću i to da popravim u 2024 - rekao je Nadal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading