NOVAK DOBIO ZANIMLJIV POZIV Đokovića zovu da dođe u Rusiju, a razlog je i više nego sjajan

15:30 | 18-01-2024

Tenis 0

Odluka “prvog reketa sveta” o potencijalnom dolasku u Moskvu biće doneta u danima uoči susreta.

Novak Đoković
Tanjug/Ap

 

Fudbalska reprezentacija Srbije 21. marta odigraće prijateljsku utakmicu protiv Rusije na stadionu “Lav Jašin” u Moskvi. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija odmeriće snage sa ekipom popularne “Zbornaje“, a rukovodstvo tamošnjeg fudbalskog saveza čini sve kako bi priredili pravi spektakl.

U razgovoru za ruski “Match TV“, direktor sektora za događaje i komunikacije sa medijima, Kiril Terešin, otkrio je da će poziv da prisustvuje utakmici dobiti najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Odluka “prvog reketa sveta” o potencijalnom dolasku u Moskvu biće doneta u danima uoči susreta.

Novak svakako neće biti jedini gost iz Srbije, pošto se očekuje dolazak fudbalskih legendi iz naše zemlje.

- Počeli smo da razvijamo plan događaja pre utakmice, koji će obuhvatiti niz zajedničkih promotivnih aktivnosti i snimanja u kojima će učestvovati poznati srpski fudbaleri, sportisti, umetnici, navijači Crvene zvezde i Partizana. Među njima su Miloš Krasić, Nemanja Vidić, Branislav Ivanović i drugi. Takođe, planiramo da pozovemo glumca Miloša Bikovića, poznatog u Rusiji - kazao je Terešin i nastavio:

- Pripremili smo zvaničan poziv za meč za najboljeg na svetu – Novaka Đokovića. Ako ne bude u mogućnosti da prisustvuje utakmici, probaćemo da obezbedimo zajednički video snimak sa našim teniserima. Siguran sam da će program uoči susreta biti sjajan i da će oduševiti navijače naših prijetaljskih zemalja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading