REČI ENDIJA RODIKA OSETIO NA SVOJOJ KOŽI Novak ti prvo uzme noge, onda dušu, a na kraju te uništi

12:24 | 14-02-2024

Tenis 0

Argentinski teniser Tomas Ečeveri govorio je za tamošnje medije i prisetio se meča sa Novakom Đokovićem na Australijan Openu

Novak
AP Photo/Alessandra Tarantino

 

Novak Đoković je u trećem kolu Australijan Opena igrao protiv Argentinca, a došao je do polufinala Australijan Opena, gde je izgubio od Janika Sinera sa 3:1 u setovima. 

Novinari su pitali Ečeverija da li je tačna izjava legendarnog američkog tenisera Endija Rodika koji je izjavio da Đoković teniserima "prvo uzme noge, a potom i dušu". 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Da, to je veoma tačno i precizno. Prvo ti uzme noge. Onda dušu i na kraju dovrši sa uništavanjem. Da, to je apsolutno tačno. Znam sa čime sam se suočio. Znao sam da je njegov teren i turnir. To je kao da igrate protiv Rafaela Nadala na ‘Fillip Šatrijeu‘. Igrao sam svoju igru, bilo je to sjajno iskustvo koje ću uvek nositi sa sobom - rekao je Ečeveri koji se takmiči na turniru u Buenos Ajresu. 

NOVAK ME JE POZVAO SA STRANE I... Mladi as otkrio najveći savet koji je dobio od Đokovića, četiri reči su promenile sve

A potom se dotakao i samog meča sa Novakom u Melburnu. 

- Naravno, bio sam malo razočaran jer nisam mogao da uradim ono što sam želeo u teniskom pogledu. To je sve deo iste celine, morate da nastavite da učite, shvatite šta ste dobro uradili, a šta pogrešno. To što sam imao ovakvo iskustvo mi pomaže da rastem kao igrač - istakao je Argentinac.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading