ALKARAZ DOBIO NAGRADU KOJU ĐOKOVIĆ NIKADA NIJE, A OVAKO SE PONAŠA Španac divljao, umalo pogodio sudiju, niko ni reč nije smeo da mu kaže (VIDEO)

14:43 | 18-02-2024

Tenis 0

Dvostruki aršini ponovo na delu

Alkaraz
AP Photo/Gustavo Garello

Španski teniser Karlos Alkaraz nikako da se vrati u formu. Poslednji neuspeh u nizu doživeo je na turniru u Buenos Ajresu gde je u polufinalu sa 2:0 u setovima izgubio od Nikolasa Đarija.

Španac je tako ostao bez 150 bodova, pošto je prošle godine osvojio titulu kada je u meču za trofej savladao Kamerona Norija.

Alkaraz je bio prilično isfrustriran, pa je u poslednjem gemu protiv Đarija, nakon što mu je bekhend pasing šot završio u mreži, neoprezno bacio reket koji je vrlo lako mogao da pogodi linijskog sudiju ili skupljača lopti.

Ono što bode oči, španski teniser nije dobio ni opomenu za ovakvo ponašanje, pa se navijači Novaka Đokovića pitaju šta bi se dogodilo, da je Srbin slično uradio.

 

 

Takođe, Alkaraz je prošle godine dobio Stefan Edberg nagradu za fer plej, profesionalizam i integritet na terenu i van njega. Ovo priznanje nikada nije pripalo Đokoviću, a postavlja se pitanje da li ga je i Karlos uopšte zaslužio?

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading