KADA JE NOVAK TO URADIO NASTALA JE TIŠINA, SVE MI SE STEGLO Ivanišević otkrio koji mu je bio najteži momenat sa Đokovićem

20:02 | 03-04-2024

Tenis 0

Novak to nije zaslužio

Ivanišević i Đoković
EPA-EFE/MATT TURNER

Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su saradnju koja je trajala pet godina i to je teniska vest godine. 

Hrvat je otkrio koji mu je bio najteži trenutak dok je trenirao najboljeg svih vremena. Reč je o diskvalifikacija sa US Opena 2020. godine, kada je Đoković nehotice pogodio linijskog sudiju u vrat na meču protiv Pabla Karenja Buste.

- Najteži momenat mi je US Open... Prošetao bi se do titule, ali se desila nesreća. Da je tri dana gađao onu ženu ne bi je pogodio u grlo. Nema šanse! Gem je bio gotov, okrenula je glavu i loptica je pogodila. Glupa pravila, znao sam da je automatska diskvalifikacija. Pala je ispod mene i odmah počela da stenje, uplašila se. Da je ustala sve bi bilo okej, ali nije - rekao je Ivanišević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Potom je govorio o detaljima nakon toga, i kako se  Novak osećao  tada zbog toga. 

- Novak to nije zaslužio... Posle meča, najgorih 50 minuta sigurno. Ja sam vozio, sve mi se steglo, jedva sam video ispred sebe, gužva, ćutali smo sve vreme. Posle smo razgovarali, igrali karte. Izvukao se zato što je genijalac, dalo mu je dodatan motiv. Desilo se, idemo dalje. Nismo pričali o tome, nesrećan slučaj - objasnio je Goran.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading