ZABRINJAVAJUĆE REČI O NOVAKU Amerikanac primetio jedan detalj kod Đokovića, ovo nikako nije dobro

10:55 | 15-04-2024

Tenis 1

Bivši teniser Endi Rodik govorio je o Novaku Đokoviću i njegovom nastupu u Monte Karlu

Novak
Printscreen

- Bilo mi je teško da razumem Novaka kog smo videli u Monte Karlu. U prvom setu je delova iscrpljeno. Razmena je trajala sedam ili osam udaraca, a on je bio bez snage. Pričamo o danu kada je bilo 22 stepena, tako da je to bilo čudno gledati - kaže Rodik.

Nastavio je u istom ritmu.

- Novak je posle toga uspeo da pronađe svoju igru i vrati se u meč. U toj poslednjoj fazi promašio je jedan visoki volej na dva tri metra od mreže. Kao da je tražio nešto sve vreme. Možda je problem fizički, stvarno ne znam. Pomalo je zabrinjavajuće. Normalno je da ne vidite da je neko u ranoj fazi meča tako umoran, pa se odna vrati. To je zabrinjavajuće.

KAKVA GREŠKA... Navijači širom sveta ovako ponižavaju Novaka Đokovića (VIDEO)

Mnogi su se osvrnuli na novu epizodu u ratu između Novaka i publike. 

- Uopšte me ne zanima ko je u pitanju, Novak ili bilo ko drugi. Morao je da dobije upozorenje od sudije za psovanje publike. Novak je opsovao tri puta, a nije dobio nijedno upozorenje - zaključio je Rodik. 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(1)

Loading
Makedonac

15.04.2024 12:09

Jednostavno Novak nedovoljno trenira i poceo je da se ponasa kao shoumen. Bez vrhunskih treninga nemozes da budes vrhunski bez razlike koliko iskustva imash. Ako ovako produzi pasce na rang listu isto kao i Nadal.