ALKARAZ UDARIO KONTRU NOVAKU Španci pokušali da zavade dva tenisera, Karlitos se iznenadio

08:04 | 05-06-2024

Tenis 0

Karlos Alkaraz je govorio o Novaku Đokoviću i njegovoj povredi

epa

- Bio sam iznenađen zbog toga što se povukao sa turnira. Gledao sam meč protiv Serundola, završio je meč igrajući odličan nivo tenisa. Delovalo je da nema bola u završnici meča, bilo mi je iznenađenje što se povukao. Pričao je sa timom, doktorom, tenis je takav ponekad, morate da se borite sa tim. Kada nemate Novaka na turniru, to je loše za navijače, da ne mogu da gledaju jednog od najbojlih igrača sveta - rekao je Alkaraz.

Jedan od španskih novinara pitao ga je kako gleda na Novakovu povredu i to što ga čeka duga pauza.

- Video sam da je povreda meniskusa, nisam znao koliko je ozbiljna povreda, ako mi kažete da postoji ruptura. Nisam lekar niti znam koliko dugo će biti van terena. Rupture nikada nisu dobre vesti. Sve što mogu da kažem sada je da se nadam da će brzo da se oporavi brzo. Pokazao je mnogo puta da se vraća mnogo jači posle povreda i da to radi brzo. Želim mu da se što pre oporavi i vrati na teren. Da svi možemo da uživamo u njegovom tenisu."

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Novak se žalio na loše stanje šljake, uveren je da je povreda mogla da bude izbegnuta.Španski novinari su pitali Alkaraz o svemu tome, kao da su hteli da stvore konflikt.

- Ako je on tako video, onda je video. Ja lično nisam imao nikakav problem sa šljakom. U ovom momentu uživam u tenisu - zaključio je Alkaraz.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading